1 vecka

Har varit hemma i ca 1 vecka nu från Wången. Jag åker tillbaka på söndag kväll men vill dit nu, längtar tillbaka så himla mycket, till alla kompisar och speciellt utsikten och miljön!

Under den här veckan så har jag varit med vänner och ridit Kolga.
På tisdagen tog jag en tur med Jennifer på kolga och stjarna och som vanligt så är Moa(shettisen) svettigast av alla, hon motionerar sig själv i hagen.
Sen igår så tog jag en tur med Louise, hon körde lilla Moa och jag red Kolga. Vi pratade hela turen, det märktes att det var längesen vi träffades och pratade men en riktigt trevlig ridtur iafl! Med Louise så blev det en skritt tur med liiiite trav, tror det var skönt för dom att få komma ut och sträcka på sig i bara skritt, dom har inte fått kommit ut så ofta nu när jag flyttade upp till Wången.
Men kolga var så härlig på båda ridturerna, jag fick in henne i en fin tölt som hon aldrig har visat mig förr, det är tack vare min skola som jag har lärt mig hur man kan få dom fin och samlad i tölten.

Sen imorgon ska jag rida Linnéas älskade nordsvenskar som jag har saknat väldigt mycket under den här tiden som jag har varit borta, både stellgubben och Eldkatt.
Lägger upp bilder imorgon på dom sötnosarna om jag kommer ihåg det. 

Godnatt med er!! 

Här kommer det några bilder
Kolga finaste hjärtat


Sorglig bild men detta är min hund som vi fick ta bort 22/8-13, samma dag som jag åkte upp till Wången❤️
R.I.P Bella 10/8-2011-22/8-2013❤️

RSS 2.0